Minusta

Heippa kaikille!

On mukavaa nähdä teidät sivuillani, jotka ovat omistettu rakastamalleni taiteelle — valokuvaukselle. Nimeni on Alena Roots ja olen vastasyntyneiden ja perhevalokuvaaja.

Olen valokuvannut lapsia vuodesta 2015 alkaen. Silloin se oli pelkkä harrastukseni vaikka opiskelinkin jo valokuvausta Lahden Muotoiluinstituutissa. Ajan myötä tajusin, että vastasyntyneiden kuvaus sekä lapsi- ja perhekuvaus ovat nimenomaan sitä, mitä haluaisin oikeasti tehdä ammattimaisesti elämässäni. Valokuvaus ei ole minulle vain työtä, vaan minun intohimoni. Rakastan olla lasten kanssa, nautin kuvauksesta ja saan siitä inspiraatiota. Minusta on kivaa tallentaa perheiden ikimuistoiset hetket ja seurata objektiivin kautta, miten elämä muuttuu, miten ihanasta vauvamasusta syntyykin pieni uusi elämä, miten hän kasvaa.

Kehityn valokuvauksessa koko ajan. Olen käynyt monien tunnetuimpien kuvaajien workshopeissa, keräillyt tietoja ja taitoja, harjoitellut ja kehitellyt huolellisesti kuvaustapaa ja -tekniiikkaa. Täydennän ja uusin rekvisiittaa vastasyntyneen kuvauksia varten. Minulta löytyy riittävästi tietoja ja taitoja vastasyntyneiden lasten turvallisista asetteluista sekä huolehdin tosi tarkasti rekvisiitojen puhtaudesta ja hygienista. Tiedän, että minusta on tullut alan asiantuntija.

Palvelen jokaista asiakasta henkilökohtaisesti, yritän ottaa huomioon jokaisen toiveita ja tarpeita, jotta saisin parhaita tuloksia ja että tilaaja olisi tyytyväinen palveluuni. Kysy lisää ja varaa aikasi!